Tap To Call

  06 51939850

Martin Breemer
Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Badkamers

Van tobbe tot jacuzzi

Nog niet zo heel erg lang geleden stonden we ons nog te wassen aan het aanrecht. Het ingedroogde stuk zeep en de houten borstel voor het betere schuurwerk maakte het moment voor de dagelijkse hygiëne alles behalve aangenaam.
Op zaterdagavond werd de badkuip gevuld voor de wekelijkse grote beurt. De badkamer was precies wat het woord al deed vermoeden: de kamer waar het bad stond. Koud, ongezellig maar in ieder geval functioneel.

Die badkamer heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. De functionele cel is steeds vaker omgetoverd tot een fraai aangenaam en niet zelden luxueus ingerichte ontspanningsruimte waar het dagelijks goed toeven is. Hierdoor heeft de badkamer niet meer alleen de functie van wasruimte maar is ook de mogelijkheid binnen handbereik om lekker te relaxen na een drukke vermoeiende werkdag.

De branche heeft de behoeftes van de consument goed opgepikt. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid aanbod aan sanitair. Een enorme variatie aan wastafels, douche gelegenheden, ligbaden, kranen en nog veel meer fantastische producten staan tot uw beschikken om de voor u ultieme badkamer te realiseren.

Wordt het een ligbad, een inloopdouche of misschien wel allebei? Is een eenvoudige wastafel wat u wilt of heeft u een compleet wastafelmeubel op uw verlanglijstje. Of droomt u altijd al van een badkamer met bubbelbad, sfeerverlichting, infrarood-sauna, relaxte muziek uit het plafond en overal kaarsjes om u heen?
En wat ook niet geheel onbelangrijk is, past het binnen de ruimte van uw huidige badkamer en past het binnen de ruimte van uw budget?

Wilt u een badkamer of een badkamer met nét dat beetje meer? MBbouw wil u graag van dienst zijn om mét u te zoeken naar de antwoorden op al uw vragen en wensen.

Skip to toolbar