Tap To Call

  06 51939850

Martin Breemer
Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

En veel meer . . . .

Eén aanspreekpunt

Uw wensen zijn duidelijk, de inrichting van uw keuken of badkamer is bepaald maar daarna kunnen we pas beoordelen wat er zoal moet gaan gebeuren. Is uw elektrische installatie toereikend? Moet er een verlaagd plafond worden gemaakt? MBbouw doet zoveel mogelijk zelf. Maar mochten de werkzaamheden vereisen dat de expertise van derden benodigd is, dan is ook dát bij MBbouw in goede handen.

Wij nemen contact op met onze partners en wij stemmen hun en onze werkzaamheden zo op elkaar af dat uw project gewoon verloopt zoals we vooraf hebben afgesproken. MBbouw is uw is en blijft enige aanspreekpunt voor het hele project.

De zure appel

MBbouw weet als geen ander, dat u best wel een beetje opziet tegen de overlast van een verbouwing. U wilt een keuken of een badkamer welke volledig voldoet aan uw wensen, meer niet. Maar helaas kan het één nou eenmaal niet zonder het ander.

De meeste projecten vinden plaats in bestaande en derhalve bewoonde woningen. Wij begrijpen heel goed dat de realisatie van uw wensen dus invloed zal hebben op uw dagelijkse leven. Een tijdje niet kunnen koken of niet kunnen douchen is heel vervelend. Heel de dag “vreemd volk” over de vloer, daar zit u eigenlijk ook niet op te wachten.

MBbouw probeert de overlast voor u zo minimaal mogelijk te houden. Afspraak is afspraak dus wij zijn er op de afgesproken tijden. Wij zorgen er ook voor dat aan het einde van de dag, alles zo goed als mogelijk opgeruimd is want uiteindelijk moet u wel kunnen blijven wonen. Dat is wat u wil, en daar hebben wij alle begrip voor.

MBbouw zorgt dat u aan het einde van uw verbouwing met een tevreden gevoel kan terug kijken op een spannende periode met een fantastisch eindresultaat.

Wilt u dat ook, neem dan gerust eens (vrijblijvend) contact met ons op.

Skip to toolbar