Tap To Call

  06 51939850

Martin Breemer
Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Keukens

Van kookruimte tot woonkeuken

Was men voorheen tevreden met een 4-pits kooktoestel op aardgas, tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor het bereiden van ons eten legio. Gas, electrisch, keramisch, inductie. Alles lijkt mogelijk.

Door de invloed van televisie en internet kwamen we steeds vaker in aanraking met nieuwe ontwikkeling in binnen- en buitenland. De magnetron was al snel een normale verschijning in de keuken maar we ontdekten ook de hetelucht oven, de wokbrander, de stoomcooker en we kunnen zelfs kokend water uit de kraan laten komen.

Was koken eerst slechts de noodzakelijke bezigheid om te kunnen eten, tegenwoordig is het steeds vaker een sociale beleving om samen met het gezin of vrienden, te genieten van het leven. Dit alles heeft nogal wat gevolgen gehad voor de inrichting van de huidige keuken.

Wenst u een functionele keuken met een aanrecht, een fornuis en magnetron, of gaan uw wensen verder? Een 5-pits kookplaat met een wokbrander er naast, een prachtig in de wand ingebouwde koel/vries combinatie, stoomoven en  koffiemachine?

Als is mogelijk, maar alles heeft ook een prijs. MBbouw is in staat om samen met u, een goed en doordacht keukenontwerp te realiseren waar u nog jaren met veel plezier gebruik van zal maken.

Skip to toolbar