Badkamer en Toilet

Via Van Dijk tegel zijn wij in contact gekomen met MB Bouw voor het verbouwen van onze badkamer en toilet.
Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat en de manier van werken.
Remco heeft mooi werk geleverd.
De overlast van de verbouwing wordt echt zo beperkt mogelijk gehouden.
Er wordt goed gecommuniceerd, ze zijn meedenkend en erg vriendelijk.
Als er na oplevering van de badkamer nog iets gedaan moet worden, proberen ze dat op korte termijn te doen.
Het spreekwoord ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is zeker van toepassing.
Wij zullen MB Bouw zeker aanbevelen als iemand een verbouwing gaat doen.
Hans en Wendy

Onlangs zijn onze badkamer met toiletten opgeleverd. Nadat wij de materialen uitgezocht hadden kwam Martin langs om op te nemen. Tijdens dat gesprek zijn nog een aantal essentiele zaken aangegeven die wij daarna gewijzigd hebben, omdat bleek dat de adviezen ons een andere kijk gaven.

Wij hebben MB bouw leren kennen als een bedrijf, met werknemers die hart voor de zaak en de klant hebben. Voorkomend en beleefd, meedenkend en vooral netjes in het werk.

De planning is keurig gehaald, alhoewel kwaliteit voor de tijd had gegaan bij ons. Intussen zijn wij heel erg blij met de badkamer en de beide toiletruimten.

De adviezen tijdens het werk hebben geleid tot een enorm goed evenwicht in kleuren en aangepaste materialen, zodat alles nu in balans is.

Wij willen graag MB Bouw aanbevelen en zouden hen bij een volgende klus zeker inhuren. Martin, Remco, Rob en Arnold , bedankt !

Lida en Wim

Prachtige badkamer en toilet door vakmensen gemaakt. TOP

3 jaar geleden onze toilet laten vernieuwen door Martin en Remco. Martin en Remco hebben een prachtige toilet gecreëerd. Geen afwerkstrips gebruikt, maar door Remco de tegels verstek gezaagd. Met als resultaat een prachtige mooie toilet.

Vorig jaar hebben Martin en Remco onze badkamer vernieuwd. Ook hier geen afwerkstrips gebruikt, maar wel Remco zijn vakmanschap. Die ook hier weer de tegels verstek heeft gezaagd. Daardoor is er een mooie inbouwcolom ontstaan voor de handdoeken. Wij waren en zijn nog steeds erg blij met het eind resultaat van zowel de toilet beneden als onze badkamer.

Fam Schutte

Keurig bedrijf!

MB bouw heeft bij ons een badkamer gemonteerd via Brugman. Ze denken goed met je mee en zijn nooit te beroerd om even langs te komen als je vragen hebt vooraf. De montage is ook keurig verlopen en wij geniet nog elke dag van onze badkamer! Ook de nazorg is erg goed. 2 kleinigheidjes gehad en binnen een paar dagen was het opgelost.

Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe badkamer wilt!

 

Steven Geene

Wij doen wat we beloven staat op de website. Deze kop dekt volledig dat wat zij doen. Martin en (vooral) Rob hebben de badkamer volledig vernieuwd. Pragmatisch ingestelde jongens die doen wat je wenst. Rob heeft gouden handjes laat hem maar zijn gang gaan hij heeft de badkamer vrijwel geheel aangepakt. Eigenaar Martin is de supervisor. Het blijkt weer eens dat verkopers van badkamers onvoldoende inzicht en of rekening houden met leidingen/vloeren etc. De tekentafel en praktijk klopt niet. Je legt het Martin voor en hij lost het voor je op. Prijs en kwaliteit voldoen aan de verwachtingen.

Tip voordat je aan de verbouwing gaat beginnen en spullen bestelt; laat Martin eerst langs komen.

Jan en Marleen Kroos

Goed en betrouw baar

Totale badkamer en WC renovatie
06-06-2016. Door geweldige tips van Martin en Remco hebben wij na een kleine drie weken een prachtige badkamer en wc. Het is fijn om deze vaklui aan het werk te zien,een aanrader. Martin Remco en Arnold bedankt wij zijn zeer tevreden.

 

Jaap en Ans

Luxe Badkamer

Afgelopen zomer (juli 2015) heeft Remco, met ondersteuning van Martin, onze badkamer totaal gerenoveerd. Van een standaard nieuwbouwbadkamer van 13 jaar oud is deze omgetoverd tot een zeer luxe badkamer.

Deze twee mannen hebben, samen met Sjors (de stukadoor), gerealiseerd wat wij in ons hoofd hadden toen we bij Brugman onze badkamer lieten tekenen. Die tekening was overigens zeer matig maar dankzij de deskundigheid van Martin is alles goed gekomen. Remco heeft vervolgens alles met uiterste precisie en deskundigheid geplaatst en afgewerkt.

Over inzet en meedenken geen gebrek bij MB Bouw; alles werd gecommuniceerd met ons en dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Bij iedere beslissing werden de voor- en nadelen met ons gedeeld waardoor wij een goed beeld kregen; ze hebben oog voor detail en leveren vakwerk af.

Ondanks dat de verbouwing langer duurde dan van te voren voorzien was, zijn we zeer tevreden met het eindresultaat! Hadden we dit eerder geweten, dan waren we direct met MB Bouw in zee gegaan.

Vincent Rooimans

1 2 3 4 5 6

MBbouw is de vaste installateur voor:

CONTACT

MBbouw – Martin Breemer

Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Tel. : 078 6183980
Mob. : 06 51939850
Fax. : 078 6183980

E-mail: admin@mbbouw.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten