Via van Dijk tegel zijn wij in contact gekomen met Martin Breemer en Remco,waar wij zeker geen spijt van hebben.Zij hebben dan ook onze badkamer geplaatst.Wij zijn er super blij mee!Het is echt een droombadkamer geworden!Ze werken zeer netjes en alles wordt tot in de puntjes afgewerkt!Ook werd aan het einde van de werkdag alles netjes opgeruimd.Verder zijn ze heel prettig in de omgang en niets is teveel.Alle vragen worden beantwoord.Daarnaast vinden zij het ook geen probleem om langer door te werken,zodat er weer snel gedoucht kan worden.Wij zijn zeer tevreden en zouden ze dan ook aanbevelen! Martin en Remco ngmaals bedankt voor het mooie eindresultaat!

Barbara en Piet Bosma

Bij Brugman een badkamer besteld en door Martin en Remco geplaatst. Ging super snel en zeker releaxed. Het eind resultaat is erg mooi en ben er ook super blij mee. Bedankt voor de leuke en sublieme samenwerking. Jullie de badkamer en ik de toiletten ( met begeleiding van Martin)

Frank Jonker

via Brugman kregen wij met MB bouw te maken.

Wij zijn hier zeer blij mee. Onze badkamer is echt top geworden! Wij willen daarom Martin bedanken voor zijn vakmanschap, inzicht en het gezellige praatje bij een bak koffie. Betrouwbaar, vakmanschap, afspraken nakomen en elke dag alles netjes achterlaten daar staat MB bouw voor ons voor. Een echte aanrader. Tot zeker een volgende klus.

Sylvia en Theo Slotboom

Wij hadden MB Bouw gebeld om prijs van een nieuwe badkamer waarin geen toilet zat, ook de toilet beneden was aan vervanging toe en daar zat geen wastafel in. Onze wensen zijn gerealiseerd, in de badkamer raadde iedereen ons een “sanibroyeur” aan, alleen Martin niet. MB Bouw (Martin) denkt graag met je mee en zoekt een passende oplossing, Martin ging tekenen terwijl wij zaten te praten, was het ontwerp zo gereed, Martin wilde een gewone toilet met afvoer bij ons maken. De afvoer van de boven toilet liep door de beneden toilet heen, daarom heen heb Martin koven gemaakt. Martin werkt samen met Remco en werken keurig netjes, ze hebben een zeer brede kennis, een loodgieter timmerman, of stukadoor is niet nodig MB Bouw leveren een totaalpakket. Tijdens het omleggen van leidingen kwam Martin tot de ontdekking dat via de verwarmingsketel boven het warme water eerst naar de beneden verdieping ging en daarna naar de badkamer, dat hebben ze nu omgelegd en is nu van de verwarmingsketel naar de badkamer aangesloten, en dan naar beneden. Dit zijn maar enkele voorbeelden hoe ze werken bij MB Bouw.

Het is geweldig geworden, nogmaals bedankt Martin en Remco, tot de volgende klus…!!

Pleun & Sjanie Deunhouwer

Wij hebben twee jaar geleden onze badkamer gekocht bij Piet Klerkx en Martin heeft onze badkamer geplaatst. Wat hebben wij met hem geboft! Martin en Remco werken zeer netjes (wat je direct ziet in de afwerking), komen op tijd, en hebben echt passie voor hun vak. Je zou zeggen dat dit vanzelfsprekend zou moeten zijn, maar in de praktijk blijkt dat helaas nog wel eens tegen te vallen. Maar ik heb echt niets op Martin aan te merken. Niets is teveel en ze kunnen alles. Of het nu gaat om muren opbouwen, tegels leggen, plafonds verlagen, stucen, sausen of leidingwerk. Je kunt alles aan ze toevertrouwen. Het is heel fijn om alles met een partij te kunnen regelen. Daarnaast staan de wensen van de klant centraal en denken ze met je mee. Wij hebben kort geleden ook onze keuken vervangen en toen hebben we ook direct aangegeven dat wij graag weer Martin voor de plaatsing daarvan zouden willen krijgen. Gelukkig is dat toegewezen. Ook met de keuken heeft hij weer top werk geleverd. Toen het even tegenzat met de plaatsing van de afzuigkap, kwam hij met een prima oplossing. We genieten nog iedere dag van de badkamer en de keuken. Mochten we in de toekomst nog een dergelijk project doen, dan kiezen we zeker weer voor MB Bouw!

Michelle & Robin

Ook voor de wat minder grote verbouwingen en installaties van leidingen voor de keuken moet je bij MB Bouw zijn. Nadat MB Bouw eerst twee jaar geleden het prutswerk van anderen in de badkamer zeer naar tevredenheid had hersteld, hebben we meteen Martin gebeld toen er sprake was van een nieuwe keuken. En het resultaat is weer geweldig. Alle te installeren aansluitpunten op de goede plaats en de afwerking van de wand keurig. En niet te vergeten: een fijne samenwerking en meedenken met de wensen van de klant!

John en Gitta de Groot

1 2 3 4 5 6

MBbouw is de vaste installateur voor:

CONTACT

MBbouw – Martin Breemer

Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Tel. : 078 6183980
Mob. : 06 51939850
Fax. : 078 6183980

E-mail: admin@mbbouw.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten