MBbouw BADKAMERS

Nog niet zo heel erg lang geleden stonden we ons nog te wassen aan het aanrecht. Het ingedroogde stuk zeep en de houten borstel voor het betere schuurwerk maakte het moment voor de dagelijkse hygiëne alles behalve aangenaam.
Op zaterdagavond werd het lavet gevuld voor de wekelijkse grote beurt. De badkamer was precies wat de uitstraling al deed vermoeden: de kamer waar het lavet stond. Koud, ongezellig maar in ieder geval functioneel.

Die badkamer heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. De functionele cel is steeds vaker omgetoverd tot een fraai aangenaam en niet zelden luxueus ingerichte ontspanningsruimte waar het dagelijks goed toeven is. Hierdoor heeft de badkamer niet meer alleen de functie van wasruimte maar is ook de mogelijkheid binnen handbereik om lekker te relaxen na een drukke vermoeiende werkdag.

Wordt het een ligbad, een inloopdouche of misschien wel allebei? Is een eenvoudige wastafel wat u wilt of heeft u een compleet wastafelmeubel op uw verlanglijstje. Of droomt u altijd al van een badkamer met bubbelbad, sfeerverlichting, infrarood-sauna, relaxte muziek uit het plafond en overal kaarsjes om u heen?

En wat ook niet geheel onbelangrijk is, past het binnen de ruimte van uw huidige badkamer en past het binnen de ruimte van uw budget?

Wilt u een badkamer of een badkamer met nét dat beetje meer? MBbouw wil u graag van dienst zijn om mét u te zoeken naar de antwoorden op al uw vragen en wensen.

De branche heeft de behoeftes van de consument goed opgepikt. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid aanbod aan sanitair. Een enorme variatie aan wastafels, douche gelegenheden, ligbaden, kranen en nog veel meer fantastische producten staan tot uw beschikken om de voor u ultieme badkamer te realiseren.

MBbouw is de vaste installateur voor:

CONTACT

MBbouw – Martin Breemer

Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Tel. : 078 6183980
Mob. : 06 51939850
Fax. : 078 6183980

E-mail: admin@mbbouw.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten