Zeer tevreden!

MB Bouw heeft in opdracht van Wooning mijn badkamer gerenoveerd. Al met al ben ik zeer tevreden. Erg kundige mensen. Zowel de eigenaar (Martin) als degene die het meest gedaan heeft (Rob) waren erg zorgvuldig. Al vanaf het allereerste begin is rekening gehouden met hoe bepaalde tegels etc uitkomen zodat het allemaal perfect aansluit. Wat mij betreft een 10.

Robert Eggens
Robert Eggens

TOP werk geleverd!!

Martin en zijn team heeft bij ons de woonkamer en gang verbouwd. Leidingen omleggen, plavuizen leggen, plafond & muren, voorbereidingen plaatsen keuken en koof plaatsen. Zeer vakkundig gewerkt allemaal, maar vooral erg netjes. De communicatie met Martin verliep erg soepel en betrouwbaar. Zeer tevreden, vooral over het eindresultaat!!! Absolute aanrader. Op foto zijn de plinten nog niet aangebracht…:-) maar die zijn ook schitterend geworden.

Wouter Bezemer

Prachtig resultaat!

Vanaf maandag 18 november t/m 12 december zijn de mannen van MBbouw druk bezig geweest om onze twee badkamers op de twee etages en ons toilet op de begane grond te vernieuwen. Arnold en Maurice startten om alles eruit te slopen en de leidingen, etc. aan te leggen en Remco heeft het tegelen voor zijn rekening genomen. Alles is uitmuntend gedaan, wij zijn meer dan tevreden. Zoals een vriend, oud-restaurateur, aangaf ‘hier is Hollands ouderwets vakwerk geleverd’, een grote schouderklop van een professional EN van ons. Jullie waren vriendelijk, werkten hard en maakten ’s avonds na afloop alles weer schoon. We hebben al veel familie geïnformeerd en mocht U een goed bedrijf in willen huren, dan raden wij MBbouw zeker aan. Nogmaals bedankt, mannen!!

Jan en Sylvie, Dordrecht

Aanrader!

Wat een geweldige kwaliteit leveren jullie! Super tevreden over onze badkamer verbouwing. Er werd goed advies gegeven en meegedacht over slimme oplossingen. Zeker een aanrader!

Marjo Moerer

Vakwerk!

Het team van MBBouw heeft vakwerk afgeleverd in onze nieuwe woning. Wat begon als alleen een badkamer en vloer leveren en plaatsen is uitgegroeid tot een volledige renovatie van de gehele begane grond. Martin, Remco, Rob en Arnold hebben uitgebreid meegedacht en praktische oplossingen aangedragen tijdens de verbouwing. Tevens werken ze zeer schoon en is de communicatie altijd soepel verlopen.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en raden MBBouw ten zeerste aan. Wij zullen wederom gebruik maken van de diensten van MBBouw voor een volgende verbouwing.

Fam Koster

Topwerk geleverd

MB bouw heeft in opdracht van Brugman badkamer en toilet verbouwd. Snel, goed, betrouwbaar, netjes. Aanrader dit bedrijf!

Niels Krekt

1 2 3 4 5 6

MBbouw is de vaste installateur voor:

CONTACT

MBbouw – Martin Breemer

Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Tel. : 078 6183980
Mob. : 06 51939850
Fax. : 078 6183980

E-mail: admin@mbbouw.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten