Onze badkamer is door MB Bouw gemaakt. Het is echt geweldig gemaakt. Wij waren op vakantie en zij hebben de badkamer gedaan. Wij genieten er elke dag weer van. We zouden de zo aanraden bij andere mensen. TOPPIE!!!!!

John en Marja Siep

Zie ook referentie inzake de verbouwing van onze badkamer. Met de reeds opgedane ervaringen van het badkamer project, wisten we 2 jaar later (2012) wel wie we gingen vragen voor project keuken. Dat was natuurlijk MB Bouw & Installatie. Wederom is een klus geklaard waar we erg blij mee zijn. Het overwinnen van tegenslagen (die zich tijdens elke klus altijd wel aandienen) en blijven gaan voor het gewenste eindresultaat is een kwaliteit van MB B&I die zeker genoemd moet worden. Ook onze keuken is een plaatje, compleet met in de muur weggewerkte televisie, gecreerde apparatuurnis, verlaagd plafond en aangeheelde plavuizenvloer.

Er is volgens mij echt niets teveel bij MB B&I. Echte gouden vaklui, die erg netjes werken en erg vriendelijk zijn in de omgang.

Fam. Riegman

MBbouw heeft 2 maanden geleden een badkamer bij mij aangelegd.Vooraf is er goed overlegd en meegedacht.Door het weglaten van het bad en een grotere doucheruimte is er een ruime prachtige badkamer tot stand gebracht.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Met dank aan MBbouw.

G.Heeren

We zijn erg tevreden met de projecten die MB Bouw en Installatie bij ons heeft uitgevoerd. In deze referentie delen we graag onze eerste ervaringen met MB B&I: de verbouw van onze badkamer (2010).
Een niet alledaagse klus. Met het uitbreken en bij de badkamer ruimte betrekken van de toilet was er immers een flinke ruimte ontstaan. Voor het extra grote en diepe ligbad was een grote hoeveelheid extra effort nodig. Zonder problemen werd hierbij altijd gezocht naar mogelijkheden, en niet naar problemen. Een erg fijne benadering. Met heel veel aandacht voor het eindresultaat is er een schitterende badkamer opgeleverd!

Fam. Riegman

MBBouw heeft in onze nieuwbouw woning een prachtige badkamer aangelegd. Er werd volop meegedacht om onze badkamer te realiseren. Ook tijdens de werkzaamheden waren we er erg bij betrokken. MBBouw is zeer professioneel. Wij raden daarom ook iedereen aan, die zijn of haar keuken of badkamer als een plaatje afgeleverd wil krijgen om contact op te nemen met MBBouw. MbBouw, nogmaals hartelijk dank! 

Bas Heimans & Petra Saarloos

Wij hebben ons toilet en badkamer laten doen door MBbouw. De relatief kleine ruimte waarin de badkamer gerealiseerd diende te worden ziet er perfect uit. Onze eigen smaak en idee i.c.m. het technisch inzicht van MBbouw heeft een mooie badkamer tot stand gebracht. Dit alles binnen de afgesproken tijd en budget.

 

Familie Van Haasteren

1 2 3 4 5 6

MBbouw is de vaste installateur voor:

CONTACT

MBbouw – Martin Breemer

Waterman 153
3328 RJ Dordrecht

Tel. : 078 6183980
Mob. : 06 51939850
Fax. : 078 6183980

E-mail: admin@mbbouw.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten